ffmpegX

ffmpegX Lion r2 0.0.9y

Krachtige video converter voor Mac

VOOR

  • Ondersteunt heel veel formaten
  • Converteert meerdere bestanden tegelijk
  • Bewerkt ondertitelingen
  • Snel en betrouwbaar
  • Veel geavanceerde opties

TEGEN

  • Ript geen beveiligde dvd's
  • Soms iets te complex

Uitmuntend
8

Met het gratis ffmpegX converteer je videobestanden naar allerlei verschillende formaten. Zo maak je filmpjes klaar voor je iPod of PSP, rip je (onbeveiligde) dvd's of transformeer je video's om ze juist op een dvd te branden.

Te converteren video's sleep je naar het "Source-format"-deel van het menu. Vervolgens kies je uit een waslijst van bestandstypen het doelformaat. Op zich ben je hierna klaar om op Encode te drukken en het converteren te beginnen. FfmpegX heeft evenwel ontzettend veel instellingen om te wijzigen. Ervaren videofanaten hebben zo veel controle over video-, audio-, ondertiteling- en auteurspecificaties.

Op de ffmpegX website vind je enkele tutorials over het omzetten van videomateriaal. Zo lees je hoe je filmpjes codeert voor je iPod of PSP. Ook vind je er uitleg over het produceren van videobestanden die je op een dvd-schijfje brand. Het mindere is dat dit allemaal niet heel eenvoudig is. Bovendien is het jammer dat je met ffmpegX alleen ónbeveiligde dvd's naar je Mac ript. We raden je SimplyBurns aan voor een applicatie die zonder problemen beveiligde dvd's aankan.

FfmpegX maakt gebruik van veel andere opensourceprogramma's, zoals Mplayer OS X voor een ingebouwde videospeler. Dit resulteert in een zeer krachtige video-converter. De keerzijde van de medaille is dat je je echt in de applicatie moet verdiepen als je alle eigenschappen wil benutten.

ffmpegX ondersteunt de volgende formaten

MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DIVX, XviD, non-encrypted VOB and VIDEO_TS, Quicktime .MOV, .DV, .WAV, Real Audio, Real Video, H.263, MP4 H.264, PGM, YUV, PPM, AC3, PCM8/16 bits, mulaw/Alaw, WMA-1/2, SUN AU format, MP2, MP3, AAC, 3GP, FPS1, ALAC, DivX, AVI XviD,

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
ffmpegX

Download

ffmpegX Lion r2 0.0.9y

Beoordelingen about ffmpegX